Skibilde_fra_Fursetfjellet.jpeg

Ta en tur ut!

Situasjonen i samfunnet er spesiell i disse tider, på grunn av fare for spredning av koronaviruset. Men vi kan fortsatt gå på tur og vi anbefaler alle å stikke ut på kortreist friluftsliv daglig!

Friluftsliv kan bidra

Vi må i en periode framover leve med mange restriksjoner som griper inn i alle sin hverdag. Mange har hjemmekontor og mange har barn og ungdom hjemme.  Alle organiserte fritidsaktiviteter er avlyst. Alle er oppfordret til å følge nøye med på helsemyndighetene sine råd og regler og etterfølge de. Vi må ta vare på hverandre og stå sammen i denne tiden. 

Å komme seg ut er viktig for den enkeltes helse og livskvalitet. I en ellers begrenset hverdag kan det å komme seg ut på tur bidra til gode opplevelser for den enkelte og sammen med familien som du kan omgås. Ute er det lettere å holde avstand til hverandre og det er mindre risiko for å spre viruset. Helsemyndighetene anbefaler et aktivt liv ute, samtidig som vi holder anbefalt avstand til de vi møter!

morotur.nostikkut.no og løyper.net  kan du finne gode forslag til nærturer, både til fots og på ski.
Stikk_UT__ski_fursetfjellet-_uten_kode.jpg

Ta hensyn - også på tur

Vi oppfordrer folk til å ta hensyn også på tur, hold avstand til de du møter og reduser kontaktpunkter så mye som mulig. Vi ber om at dere ikke skriver dere inn i turbøkene, registrering av turene gjøres nå kun digitalt på stikkut.no eller i morotur-appen. Du kan f.eks. ta bilde av koden og registrer deg når du kommer hjem. 

Stikk UT! Ski pågår til 2.påskedag og er fortsatt åpent - se stikkut.no

Husk å beholde smilet og omtanke for hverandre og en munter hilsen på tur er alltid kjekt!