Vilja_stikkutski_Osmarka__5_-001.JPG

Gi bort en naturopplevelse til jul!

Jula nærmer seg og vi i Friluftsrådet ønsker dere alle ei god adventstid. Ta deg gjerne en fortjent pause fra arbeidet og la naturen hjelpe deg å koble av. Kanskje finner du også inspirasjon til å gi en naturopplevelse til noen i julegave? Naturen har uendelig med gaver på lager.

Noe av det fineste du kan gi bort er tid. Noen av de fineste stedene vi kan dele tid finner du i naturen. Så hvorfor ikke gi bort en felles naturopplevelse i julegave? Hva med å invitere noen du ønsker å glede med på båltur i skogen - evt. med servering av middag eller bålkaffe? Hva med en eksklusiv, «all-inclusive» telttur i vinter? Hvis teltlivet ikke frister så finnes det mange hytter der du kan leie eller låne. Hvis du har kunnskap om friluftsliv så kan du jo også gi bort denne - hva med et heldagskurs i ski, sopplukking eller spikking?

Og husk - du trenger ikke reise langt for å oppleve noe stort - ofte finnes de største opplevelsene i de små tingene i nærområdet.

Friluftsrådet blir gjerne med på gaven og vi har ønsket oss snø slik at du kan invitere med på Stikk UT!-skitur etter 15. desember. Du kan laste ned et gavekort her. Vi arrangerer også Friluftsskoler for barn i vinterferien (KristiansundMolde/Fræna og iTrollheimen) og mener selv dette er den perfekte julegaven! Andre Stikk Ut!-produkter (ulltrøye, luer, krus og skåler) finner du i nettbutikken vår

Ønsker du flere tips til aktive friluftslivsgaver så anbefaler vi denne artikkelen hos Norsk Friluftsliv.  

God jul alle sammen!