DSC_0092.JPG

Vinterfriluftsskole i Kristiansund 2020. Nytt tilbud!

I vinterferien starter vi opp et nytt tilbud i Kristiansund. Da inviterer vi til vinterfriluftsskole i naturen rundt Kristiansund fra mandag til onsdag. Tilbudet er rettet mot barn i alderen 9 til 14 år. De som blir med vil få oppleve vinterfriluftsliv i fantastisk turområder og lære om grunnleggende friluftslivstema. Bli med da vel!

Viktig melding!
Hvis skjemaet er stengt så har vi har fylt opp de planlagte plassene for vinterferien 2020, men dersom dere ønsker å være med så vil vi gjerne vite om det. Her kan dere sette dere på venteliste og så vil vi ta kontakt med dere hvis det skulle bli noe ledig.

Dato: Mandag 17. til onsdag 19. februar 2020. 
Kl.: 0900 - 1600 alle dager.
Aldersgruppe: 9-14 år 
Pris pr deltaker:  600,-
*Tilbudet skal være tilgjengelig for alle og det er derfor mulig å søke om redusert deltakeravgift. Ta kontakt for mer informasjon.
Informasjon: Friluftsskole i Kristiansund i vinterferien er et nytt tilbud i 2020. Vi åpner for inntil 30 deltakere og vil samarbeide med kommune, lag og foreninger om flotte opplegg i turområdene rundt Kristiansund. Detaljer for hver dag vil avhenge av vær og føre, men noen stikkord (hvis snøen kommer) kan være tur på ski og truger, bålfyring, isfiske, skileik, aking, snøhuler, iglo, kart og kompass. Uansett vær og føre så blir det selvsagt mye utelek og moro sammen andre barn og ungdom!
Deltakerne har selv med mat og drikke, skiutstyr og uteklær hver dag. Prisen er kr 600  per deltaker, men det går an å søke om redusert deltakeravgift. Det er plass til 30 deltakere og på andre friluftsskoler har vi vært fulltegnet så her er det ikke lurt å vente for lenge.
Friluftsskolen i Kristiansund er et samarbeid mellom Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal, Kristiansund kommune og lokale lag og foreninger. Dersom din organisasjon vil være med å arrangere friluftsskole er dere velkommen til å ta kontakt. 
Det blir sendt ut mer informasjon til alle som melder seg på når det nærmer seg vinterferie.
Hvis det er noe du lurer på nå, kan du ta kontakt med mattis@friluftsraad.no.
Påmeldingsskjema finner du nederst på denne siden.
Andre friluftsskoletilbud i Møre og Romsdal

Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal og våre samarbeidspartnere tilbyr friluftsskoler i en rekke kommuner, sommer, høst og vinter. Les mer om alle tilbudene her!

Om Friluftsskolen

Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom, med hovedfokus på 10-13-åringer. Målet med Friluftsskolen er å gi deltakerne lystbetont introduksjon til friluftsliv. Disse skal i all hovedsak være friluftsrelaterte. Friluftsskolen arrangeres på dagtid over 3 til 5 dager. Det kan være én overnatting, men er ikke et sammenhengende leirtilbud. Friluftsskolen skal normalt være åpen for alle og med lav deltakeravgift. Friluftsskolen er et samarbeid mellom Den Norske Turistforeningen og Friluftrådenes Landsforbund. Les mer på friluftsskole.no!

Påmeldingsskjema

Fornavn:* 
Mellomnavn: 
Etternavn:* 
Adresse:* 
Postnr.:* 
Sted:* 
Skole:* 
Klassetrinn:* 
Fødselsdato (dd.mm.åååå):* 
Voksen kontaktperson:* 
Tlf kontaktperson:* 
E-post kontaktperson:* 
Vi tillater at bilder som blir tatt på friluftsskolen blir brukt på arrangørenes hjemmeside og i media:* 


Vi kan kontaktes om framtidige friluftsskoletilbud i Nordmøre og Romsdal:* 


Annen informasjon om deltaker som lederne bør kjenne til (sykdom, allergier eller lignende): 
Tegn igjen