DSC03113.JPG

Nytt tilbud! Friluftsskole i Halsa uke 26 2019

Friluftsskolen i Halsa er et nystartet tilbud i 2019. Vi inviterer til ei uke med masse morsomme uteaktiviteter og muligheter til å være med på turer til lands og til vanns i flott natur, overnatting i telt og mye mer. Og så blir det selvsagt mye utelek og moro sammen andre barn og ungdom. Bli med da vel!


Tid: Mandag 24. til fredag 28. juni 2019. 
0830 - 1530 alle dager, med overnatting i telt ei av nettene.
Aldersgruppe: 9-15 år 
Pris pr deltaker:  600,-
*Tilbudet skal være for alle, og det er derfor mulig å søke om redusert deltakeravgift. Ta kontakt for mer informasjon.

Friluftsskolen i Halsa er et nystartet samarbeid mellom Halsa kommune, flere frivillige lag i Halsa og friluftsrådet. Målet er å gi deltakerne grunnleggende kunnskap om friluftsliv og mulighet til å leve det gode friluftslivet i praksis. 

I Halsa planlegger vi 5 dager, der det blir en overnattingstur en av nettene. Vi har ikke spikret alle detaljer, men vi kan love de som blir med flotte turer i Halsanaturen - både til sjøs og til fjells. Vi vil legge vekt på lek, moro og aktivitet og en lystbetont tilnærming til friluftsliv. Vi skal innom effektive tips og triks i naturen, utemat, lære om allemannsretten, kart og kompass og livet i naturen. 

Vi åpner for inntil 30 deltakere og leiren er åpen også for de som ikke bor i kommunen. Påmeldingsfristen er egentlig utløpt, men vi tar i mot påmeldinger så lenge det er plasser igjen og helt fram til fredag 21.06. kl 0900.  

De som melder seg på vil få mer informasjon om friluftsskolen når det nærmer seg. Lurer du på noe før det så kan du ta kontakt med Tove Karin Halse Lervik på epost eller tlf.: 90242585.

Velkommen!

Andre friluftsskoletilbud i Møre og Romsdal
Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal og våre samarbeidspartnere tilbyr friluftsskoler i en rekke kommuner, sommer, høst og vinter. Les mer om alle tilbudene her!

Om Friluftsskolen
Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom, med hovedfokus på 10-13-åringer. Målet med Friluftsskolen er å gi deltakerne lystbetont introduksjon til friluftsliv. Disse skal i all hovedsak være friluftsrelaterte. Friluftsskolen arrangeres på dagtid over 3 til 5 dager. Det kan være én overnatting, men er ikke et sammenhengende leirtilbud. Friluftsskolen skal normalt være åpen for alle og med lav deltakeravgift. Friluftsskolen er et samarbeid mellom Den Norske Turistforeningen og Friluftrådenes Landsforbund. Les mer på friluftsskole.no!

Påmelding til Friluftsskolen i Halsa i uke 26 2019 (24. - 28. juni)

Fornavn: 
Mellomnavn: 
Etternavn:* 
Adresse:* 
Postnr.:* 
Merknad faktura:* 
Skole:* 
Klassetrinn:* 
Fødselsdato (dd.mm.åå):* 
Voksen kontaktperson:* 
Tlf voksen kontaktperson:* 
E-post kontaktperson:* 
Vi tillater at bilder som blir tatt på friluftsskolen blir brukt på arrangørenes hjemmeside og i media:* 


Vi kan kontaktes om framtidige friluftsskoletilbud i Nordmøre og Romsdal:* 


Vi tillater at deltaker bader (under oppsyn av ledere):* 


Annen informasjon om deltaker som lederne bør kjenne til (sykdom, allergier eller lignende): 
Tegn igjen