DSC_0429.jpg

Friluftsskole i Heim uke 33 2020.

Friluftsskolen i Halsa 2019 var en suksess og vi fortsetter i ny kommune og ny uke. Vi inviterer til friluftsskole i Heim i uke 33 med masse morsomme uteaktiviteter og muligheter til å være med på turer til lands og til vanns i flott natur. Og så blir det selvsagt mye utelek og moro sammen andre barn og ungdom. Bli med da vel!


Tid: Mandag 10. til fredag 14. august 2020. 
0830 - 1530 alle dager.
Aldersgruppe: 9-15 år 
Pris pr deltaker:  600,-
*Tilbudet skal være for alle, og det er derfor mulig å søke om redusert deltakeravgift. Ta kontakt for mer informasjon.

Friluftsskolen i Heim er et samarbeid mellom Heim kommune, flere frivillige lag i Heim og friluftsrådet. Målet er å gi deltakerne grunnleggende kunnskap om friluftsliv og mulighet til å leve det gode friluftslivet i praksis. 

Årets friluftsskole planlegges som 5 dager uten overnatting. Vi kommer til å benytte Otnesbrygga som base og lover de som blir med flotte turer - både til sjøs og til fjells. Fredag blir det tur til klatreparken Høyt og Lavt. Vi vil legge vekt på lek, moro og aktivitet og en lystbetont tilnærming til friluftsliv. Vi skal innom effektive tips og triks i naturen, utemat, lære om allemannsretten, kart og kompass og livet i naturen. 

Vi åpner for inntil 30 deltakere og leiren er åpen også for de som ikke bor i kommunen. Påmeldingsfristen er 1. juli 2020 kl 23.59.

De som melder seg på vil få mer informasjon om friluftsskolen når det nærmer seg. Lurer du på noe før det så kan du ta kontakt med Tove Karin Halse Lervik på epost eller tlf.: 90242585.

Velkommen!

Andre friluftsskoletilbud i Møre og Romsdal
Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal og våre samarbeidspartnere tilbyr friluftsskoler i en rekke kommuner, sommer, høst og vinter. Les mer om alle tilbudene her!

Om Friluftsskolen
Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom, med hovedfokus på 10-13-åringer. Målet med Friluftsskolen er å gi deltakerne lystbetont introduksjon til friluftsliv. Disse skal i all hovedsak være friluftsrelaterte. Friluftsskolen arrangeres på dagtid over 3 til 5 dager. Det kan være én overnatting, men er ikke et sammenhengende leirtilbud. Friluftsskolen skal normalt være åpen for alle og med lav deltakeravgift. Friluftsskolen er et samarbeid mellom Den Norske Turistforeningen og Friluftrådenes Landsforbund. Les mer på friluftsskole.no!

Påmelding til Friluftsskolen i Heim i uke 33 2020 (10. - 14. august)

Fornavn: 
Mellomnavn: 
Etternavn:* 
Adresse:* 
Postnr.:* 
Skole:* 
Klassetrinn:* 
Fødselsdato (dd.mm.åå):* 
Voksen kontaktperson:* 
Tlf voksen kontaktperson:* 
E-post kontaktperson:* 
Vi tillater at bilder som blir tatt på friluftsskolen blir brukt på arrangørenes hjemmeside og i media:* 


Vi kan kontaktes om framtidige friluftsskoletilbud i Nordmøre og Romsdal:* 


Vi tillater at deltaker bader (under oppsyn av ledere):* 


Annen informasjon om deltaker som lederne bør kjenne til (sykdom, allergier eller lignende): 
Tegn igjen