DSC_0368.JPG

Bli med på Friluftsskole i Kristiansund i høstferien 2019!

Sommerferien er over, men vi gleder oss til høstferien! Det blir selvsagt Friluftsskole i kristiansundsområdet også i år og vi lover dem som blir med ei flott uke ute i det fri. Det blir utelek og moro og muligheter til å øve seg på tur/ekspedisjonsplanlegging, leirslagning, kart og kompass  og mye mer. Bli med da vel!


Dato : Mandag 8. til onsdag 10. oktober 2019. 
Kl.: ca. 0830 - 1530 alle dager.
Aldersgruppe: 10-14 år 
Pris pr deltaker:  600,-

*Tilbudet skal være for alle, og det er derfor mulig å søke om redusert deltakeravgift for familier med lav inntekt. Ta kontakt for mer informasjon.

Informasjon: Vi setter sammen et spennende program for disse tre dagene og det blir ulike opplegg i noen av de fine friluftsområdene rundt Kristiansund. Målet er å gi deltakerne grunnleggende kunnskap om friluftsliv og mulighet til å leve det gode friluftslivet i praksis. Friluftsskolen i høst arrangeres i samarbeid mellom Friluftsrådet, Kristiansund kommune og  KFUK-KFUM speiderne.

Leiren vil basere seg på mye lek, moro og aktivitet, og en lystbetont tilnærming til friluftsliv og dets innhold. Vi skal innom effektive tips og triks i naturen, utemat, lære om allemannsretten, kart og kompass og livet i naturen. Vi åpner for inntil 30 deltakere og de som får plass vil få mer informasjon i god tid før Friluftsskolen starter.  

Hvis det er noe du lurer på,kan du ta kontakt med Mattis Mikkelsen i Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal.

Påmeldingsskjema finner du nederst på denne siden.

Andre friluftsskoletilbud i Møre og Romsdal

Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal og våre samarbeidspartnere tilbyr friluftsskoler i en rekke kommuner, sommer, høst og vinter. Les mer om alle tilbudene her!

Om Friluftsskolen

Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom, med hovedfokus på 10-13-åringer. Målet med Friluftsskolen er å gi deltakerne lystbetont introduksjon til friluftsliv. Disse skal i all hovedsak være friluftsrelaterte. Friluftsskolen arrangeres på dagtid over 3 til 5 dager. Det kan være én overnatting, men er ikke et sammenhengende leirtilbud. Friluftsskolen skal normalt være åpen for alle og med lav deltakeravgift. Friluftsskolen er et samarbeid mellom Den Norske Turistforeningen og Friluftrådenes Landsforbund. Les mer på friluftsskole.no!

Påmelding til Friluftsskolen i Kristiansund i uke 41 2019 (7. - 9. oktober)

Fornavn: 
Mellomnavn: 
Etternavn:* 
Adresse:* 
Postnr.:* 
Sted:* 
Skole:* 
Klassetrinn:* 
Fødselsdato (dd.mm.åå):* 
Voksen kontaktperson:* 
Tlf voksen kontaktperson:* 
E-post kontaktperson:* 
Vi tillater at bilder som blir tatt på friluftsskolen blir brukt på arrangørenes hjemmeside og i media:* 


Vi tillater at deltaker bader (under oppsyn av ledere):* 


Vi kan kontaktes om framtidige friluftsskoletilbud i Nordmøre og Romsdal: 


Annen informasjon om deltaker som lederne bør kjenne til (sykdom, allergier eller lignende): 
Tegn igjen