Rydding4_250.jpg

Bli med på strandrydding! Mange ville rydde under fjorårets aksjon, og i år håper vi at enda flere drar ut og rydder!

Panteordning for strandrydding i 2018

Vil du rydde strender og vassdrag og motta pant for søppelet samtidig? Friluftsrådet betaler hundre kroner sekken til dem som blir med på ryddedugnad! Fjorårets strandryddeaksjon ble en stor suksess, og nå går vi i gang med en ny runde.


Forsøpling av havet og kysten vår er dessverre et stort problem. Nå kan du imidlertid bidra til å rydde søppel samtidig som du tjener penger! Bruk gjerne strandryddingen til å samle inn penger til klassetur, lag og foreninger eller rett og slett for å gjøre noe meningsfullt! 
Strandrydding_klistremerke_2018.png

Klistremerkene du får i posten er nummererte og skal festes på sekkene før de leveres til gjenvinningsstasjonen.

  • Bestill Friluftsrådets nummererte klistremerker via skjemaet under.
  • Klistremerkene sendes i posten sammen med et informasjonsskriv om strandryddingsaksjonen.
  •  Du må ordne sekker selv, og renovasjonsselskapene ønsker at sekkene skal være gjennomsiktige (fås blant annet kjøpt på Biltema, Jula, Europris o.l) . Når du har fylt en sekk med søppel, fester du et klistremerke på den fulle søppelsekken
  • Sekkene leveres til din kommunale gjenvinningsstasjon. Ordningen gjelder i disse kommunene: Aukra, Aure, Averøy, Eide, Fræna, Gjemnes, Halsa, Kristiansund, Midsund, Molde, Nesset, Rauma, Sandøy, Smøla, Sunndal, Surnadal og Tingvoll.  Når du leverer sekkene, må du ta et bilde som viser sekkene samlet! Bildet skal sendes til post@stikkut.no sammen med navn, kontonummer, sted for ryddingen og numrene på sekkene som er innlevert (nummer står på klistremerkene)
  • Etter å ha mottatt bilde og informasjon, utbetaler Friluftsrådet pengene til oppgitt kontonummer.

Ordningen gjelder i Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal sine medlemskommuner som er Aukra, Aure, Averøy, Eide, Fræna, Gjemnes, Halsa, Kristiansund, Midsund, Molde, Nesset, Rauma, Sandøy, Smøla, Sunndal, Surnadal og Tingvoll.

God rydding!

For spørsmål, ta kontakt med Ola Fremo på ola.fremo@friluftsraad.no eller tlf 957 32 511. 

 
Navn:* 
Adresse:* 
Postnummer:* 
Sted:* 
Hvor har du tenkt å rydde:* 
Kommentar:* 
Mobilnummer:* 
Kontonummer (til bruk ved utbetaling av pant):* 
Antall klistermerker (maks 50 pr bestilling): 
Dette skjemaet er stengt.