Stikk_UT_2018_Nordmoere_og_Romsdal_enkeltsider4.png

Om Stikk UT!

Stikk UT! er en turkassetrim i Møre og Romsdal. Stikk UT!-sesongen varer fra 1. mai til 31. oktober.


Viktig å huske på:

  • Stikk UT! er et stort samarbeidsprosjekt, og graden av tilrettelegging varierer i de ulike kommunene.
  • Enkelte turer er ikke åpne til 1. mai på grunn av snø, vinterstengte veier osv. Det vil stå dato i turbeskrivelsen om turen ikke åpner til 1. mai.
  • Alle turer skal ha et Stikk UT!-skilt der turen starter og en turkasse på turmålet (denne turkassen er enkelte steder den samme som det lokale idrettslagets sin.). Utover dette varierer graden av detaljerte turbeskrivelser og merking.
  • Ta med vanlig turkart i tillegg til Stikk UT!-kartet og turbeskrivelsen om du er usikker på veien.
  • Noen av turene er lette (grønne og blå turer), mens andre turer er mer krevende (røde og svarte).
Stikk UT!-kartet
Alle husstander i Friluftsrådets medlemskommuner får et Stikk UT-kart i posten. Kartet inneholder også informasjon om registrering osv. Kartet sendes ut i uke 17 til nærmere 50.000 husstander. Får du ikke kartet i posten ta kontakt med servicekontoret i din kommune. De har kart til utlevering.

Her kan du laste ned eller se nærmere på

 
Stikk_UT_.JPG

På alle turmålene er det turkasse med turbok hvor du kan skrive navnet ditt, og et kodekort med med en Stikk UT!-kode som du kan registrere elektronisk her på stikkut.no.

Stikk UT!-kruset

Når du har registrert syv eller flere turer i løpet av en sesong (seks for barn under 10 år), kan du kjøpe det populære Stikk UT!-kruset. Kruset har nytt motiv hvert år som lages av kunstneren Signe Louise Aasen fra Kristiansund.